Parròquia de Sant Pere d'Octavià. Sant Cugat del Vallès.


Pàgina d'inici
Podeu contactar-nos a la direcció joves@santperedoctavia.org

Els qui formem el grup de Joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octaviŕ a Sant Cugat del Vallčs pretenem aprofundir en la nostra fe, posar-la en pràctica i tot això amb alegria i bon humor com correspon a la nostra edat i a l'esperança que ens dóna la Paraula i la figura de Jesús de Natzaret. I, per descomptat, estem oberts a tothom que vulgui compartir tots els nostres ideals.

Les nostres activitats fonamentals són la formació de la fe, començant pels dos cursos de preparació a la Confirmació i seguint amb els cursos de Postconfirmació en els que es procura explicar per part dels Catequistes -els joves més grans- el contingut del missatge evangèlic de Jesús de Natzaret; també la vivència de la fe amb l'Eucaristia dominical, pensant especialment en els més joves, celebracions pasquals a Can Barba, recés anual per Advent, sortides-reflexió per grups, Pessebre Vivent, anades a Taizé; així mateix, realitzem accions de cara als més necessitats: Campanya "Un nen, una joguina", col·laboració amb Caritas, col·laboració amb la llar d'avis de la Parròquia; i, per descomptat, activitats lúdiques: Sant Jordi esportiu, grup de teatre, la revista Odissea, excursions, sopars.

Lluís Victori, SJ


Campanya 'Un nen, una joguina'

Història del Grup de Joves

Missatge de Benet XVI als joves

Missatge dels Bisbes de Catalunya als joves
 

Missatge de Joan Pau II als joves

Anada Taizé - París

Espai jove

 

 

Full Parroquial
Documents
El Màrtir Sant Cugat

Catequesi
Joves
Música
Promesos
Càritas

Horaris
Agenda
Directori
© Parròquia de Sant Pere d'Octavià, Pasqua de 2003. Tots els drets reservats. Podeu fer servir la informació continguda en aquesta pàgina citant clarament la font.